Pokliči me na 01 232 16 55
Nakup nad 60 € nagradimo z brezplačno dostavo.
Obiščite nas v naši trgovini: Komenskega ulica 44, 1000 Ljubljana.

Numi

Izdelki blagovne znamke
Numi

Vizija Numi je vzpodbuditi dobro počutje telesa in duha s pomočjo preproste umetnosti čaja. Z avtentičnostjo, ustvarjalnostjo in predanostjo ljudem in planetu vam prinaša najčistejši in najbolj okusen organski čaj.

Numi Organic Tea so lansirali leta 1999 v Oaklandu v Kaliforniji, potem ko so opazili, da se konkurenčne blagovne znamke med seboj le malo razlikujejo po kakovosti in inovativnosti.

Ustanovitelja Numi sta Ahmed Rahim in Reem Rahim. Reem je umetnica, Ahmed pa alkimist, ki stoji za vsemi Numijevimi mešanicami. Svoje podjetje sta poimenovala po suhi lipi iz Bližnjega Vzhoda, ki sta jo pila kot otroka.

Pred začetkom Numi je Ahmed študiral gledališče in psihologijo v New Yorku. Nato je desetletje preživel tako, da je delal in potoval po Evropi kot profesionalni filmski ustvarjalec in fotograf. Ahmed je bil osredotočen na modno fotografijo in abstraktno umetnost skozi vizualno misterijo svetlobe in narave. Posnel je tudi kratke filme in dokumentarne filme. Govori angleško, arabsko, češko, francosko in nemško.

Ahmed v želji najti edinstvena zelišča potuje na Kitajsko, Indijo, Afriko, Južno Ameriko in druge države, ki gojijo zelišča in čaje, gradi partnerstva s kmeti in spoznava njihove kulture in družbo. Numi je tako skozi leta razvil pomembna partnerstva, ki temeljijo na medsebojni hvaležnosti.

Reem Rahim je soustanoviteljica in glavna direktorica blagovne znamke in umetnik. Reem nadzira identiteto blagovne znamke Numi, vključno z vsem oblikovanjem embalaže, razvojem oglaševalskih akcij, celotnim videzom in izgledom podjetja Numi ter vsemi marketinškimi elementi. Izvirno umetniško delo Reema, ki je krasilo Numijevo embalažo, je bilo velik navdih za vizijo znamke Numi.

Košarica
Call Now Button