Tinktura ginseng in Saw Palmetto, Fushi (100ml)

Ekološka tinktura. Vsebuje zelišča za katera je znano, da povečajo nivo testosterona in dotok krvi v spolne organe.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

15,96  12,77 

Mešanica izjemnih zelišč deluje na podpori moških. Vsebuje zelišča za katera je znano, da povečajo nivo testosterona in dotok krvi v spolne organe.

Uporaba

Priporoča se uživanje 1ml – 5ml tinkture, razredčene v vodi, do 3 krat dnevno. Opozorilo: Ni primerno za uporabo z antikoagulanti. Ob morebitnih zdravstvenih težavah se pred uživanjem posvetujte z zdravnikom. Tinkture so utekočinjeni izvlečki zelišč. Narejene so z namakanjem zelišč v vodo in naravne rastlinske alkohole. Vse tinkture so opremljene s pipeto, ki označuje 0.5ml do 1ml, za lažje odmerjanje in doziranje.

Sestava

Tinktura ginseng in Saw Palmetto, 100ml. Fushi, naravna prehranska dopolnila. Zelišča, ki povečajo nivo testosterona in dotok krvi v spolne organe.

Naše tinkture so narejene v razmerju 1:2 (zelišče : tekočina z 25% alkoholom), zato so visoko koncentrirane in zagotavljajo 500mg zelišča na 1ml. Naravni alkohol v naših tinkturah je pridobljen iz sladkornega trsa, kar omogoča, da so tinkture brez glutena in certificirano ekološke. Splošno priporočilo je uživanje 1-5ml tinkture do 3 krat dnevno, razredčeno z vodo ali sokom.