Naravna lepotna olja (paketek 6 olj), Fushi

Naravna lepotna olja (paketek 6 olj), Fushi

Izbor očarljivih olj, posebej izbranih zaradi njihovih edinstvenih lepotnih koristi in delovanja na kožo!

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

19,94  15,95 

Ni na zalogi

Živjo, trenutno sem odsoten, odsotna. Prijavite se, če si me želite, da me poiščejo administratorji spletne trgovine.

Izbor očarljivih olj, posebej izbranih zaradi njihovih edinstvenih lepotnih koristi in delovanja na kožo!

 

V čudovitem pakiranju se nahaja skrben izbor čistih, hladno stisnjenih, nerafiniranih lepotnih olj. Kolekcija naravnih lepotnih olj vsebuje naša najbolj priljubljena olja, ki so cenjena zaradi izjemnega delovanja na kožo in lase. Vsako olje nudi svoje lastne, edinstvene lastnosti in se nahaja v popolnem mini darilnem pakiranju, s katerim lahko sebi ali drugim predstavite nov Svet lepotnih olj.

 

V tem očarljivem darilnem setu se nahaja kralj vseh olj, araganovo olje, znano po svoji bogati vsebnosti vitamina E in globokem negovalnem učinku na kožo in lase. Čudovito korenčkovo olje je bogato z beta karotenom in pomaga pri zdravljenju kože. Ne pozabimo na negovalno avokadovo olje in njegovo izjemno anit-age obnovitveno delovanje. V paketeku se nahaja tudi olje, ki je bogato s hranili in je čudovitega sladkastega vonja, to je olje češnjevih jedrc, ki kožo izjemno vlaži, zraven pa najdete tudi pomirjajoče ognjičevo olje in ne pozabimo na očarljivo olje vrtnice, ki s svojim vonjem vpliva na dvig razpoloženja in je odlično tudi za v kopeli.

 

To je popolna mini mešanica olj v katerih lahko uživate in s katerimi lahko eksperimentirate ter odkrivate izjemne koristi, ki vam jih ta olja nudijo za kožo in lase.

 

Darilni paketek vsebuje 10ml stekleničke, katerih količina več kot zadostuje, da uživate v prenovi vašega lepotnega režima:

  • Ekološko arganovo olje
  • Ekološko avokadovo olje
  • Ekološko korenčkovo olje
  • Ekološko ognjičevo olje
  • Ekološko olje češnjevih jedrc
  • Ekološko olje vrtnice

Sestava

SVEŽE STISNJENO. Naša olja so vedno sveže stisnjena, iz svežih semen, oreščkov ali jedrc (koščic) iz te sezone, da zagotovimo maksimalno kvalitetno in učinkovitost.