Eksotična lepotna olja (paketek 6 olj), Fushi

Eksotična lepotna olja (paketek 6 olj), Fushi

Izbor najboljših lepotnih tropskih olj iz celega sveta!

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

19,94  15,95 

Ni na zalogi

Živjo, trenutno sem odsoten, odsotna. Prijavite se, če si me želite, da me poiščejo administratorji spletne trgovine.

Izbor najboljših lepotnih tropskih olj iz celega sveta!

 

V čudovitem paketku živahnih barv se skriva eksotična kolekcija najbolj zanimivih olj s celega sveta, za nego obraza in las. Čista, sveža, hladno stisnjena in nerafinirana olja nudijo vsak svoje unikatne koristi za kožo in lase. Nahajajo se v popolnem, mini darilnem paketku, s katerim lahko komurkoli predstavite nov svet svetovnih lepotnih olj.

 

V tem razkošnem darilnem setu (ki ga mimogrede lahko podarite tudi sebi in tako preizkusite kar 6 različnih olj!) se nahaja polinezijsko olje tamanu, znano po svoji sposobnosti obnove in zdravljenja kože, ki ga domorodci imenujejo tudi “olje bogov”. V paketku najdete tudi olje izjemne afriške moringe, znane po svojem anti-age delovanju, pa olje marakuje, ki s svojim delikatnim vonjem in negovalnimi lastnostmi služi tudi kot popolno olje za telo. Iz puščave prihaja izvrstno olje granatnega jabolka, s svojim bogastvom hranil za kožo. Ne pozabimo na Azijo, od koder prihaja olje japonske kamelije s svojim čudovitim vlažilnim delovanjem in na koncu še brazilko olje buriti, ki je zaradi svojega izjemnega delovanja na kožo in lase pogosto imenovano  tudi lepotno olje amazonije!

 

To je eksotična in razkošna zbirka olj s katerimi se lahko začne ali nadaljuje vaš svet raziskovanja uporabe olj, hkrati pa s temi olji lahko uživate neverjetno bogastvo vseh koristi, ki nam jih ta olja nudijo.

 

Darilni paketek vsebuje 10ml stekleničke, katerih količina več kot zadostuje, da uživate v prenovi vašega lepotnega režima:

  • Ekološko tamanu olje
  • Olje divjerasle moringe
  • Ekološko olje granatnega jabolka
  • Ekološko olje kamelija
  • Ekološko buriti olje
  • Olje divjerasle marakuje

 

Sestava

SVEŽE STISNJENO. Naša olja so vedno sveže stisnjena, iz svežih semen, oreščkov ali jedrc (koščic) iz te sezone, da zagotovimo maksimalno kvalitetno in učinkovitost.