Ekološko olje ognjič, 100ml, Fushi

Zaradi svojega izjemnega protivnetnega delovanja, je ognjičevo olje čudovito in priročno olje za različne težave. To pomirjujoče olje nudi tudi antiseptične lastnosti.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

18,16  14,53 

Ni na zalogi

Živjo, trenutno sem odsoten, odsotna. Prijavite se, če si me želite, da me poiščejo administratorji spletne trgovine.

Hladno stisnjen, nerafiniran, ekološki.

Zaradi svojega izjemnega protivnetnega delovanja, je ognjičevo olje čudovito in priročno olje za različne težave. To pomirjujoče olje nudi tudi antiseptične lastnosti. Uporabite ga lahko topično pri vneti in srbeči koži, pri infekcijah, opeklinah in razdraženi koži. Spodbuja regeneracijo celic in pomaga zmanjšati brazgotine. Je tudi zelo priljubljeno olje za nego dojenčkov.

Trojno macerirano

Fushi ognjičevo olje je trojno macerirano (namakano), 3 mesece v razmerju 1:1 (zelišče : olje). To zagotavlja z laboratorijskim testom zagotovljeno minimalno 4000mg/L terpenov. Vsa naša olja prihajajo iz etičnih in obnovljivih virov.

Ognjič se pogosto uporablja pri koži z aknami, ekcemi, luskavico, pri pleničnih izpuščajih, bolečih in poškodovanih bradavicah, suhi in razpokani koži, krčnih žilah.. Uporaba olja je eden izmed najbolj varnih načinov nege zelo občutljive kože, saj je tako čista in enostavna pomoč.

Macerirano 3 mesece

Naše ognjičevo olje je narejeno z namakanjem svežih ognjičevih cvetov, ki jih pod pritiskom namakamo 3 mesece v ekološkem mandljevem olju. Hladno sisnjeno, ekološko olje sladkega mandlja, ki ga uporabljamo, se enostavno absorbira v kožo. Je tudi eno najboljših, večnamenskih baznih olj, saj je skoraj brez vonja in je odličen vlažilec.

Pakirano v steklenici, da je zaščiteno pred vročino, svetlobo, oksidacijo in vlago.

 

 

Sestava

Ekološki cvetovi ognjiča in ekološko, hladno stisnjeno, deviško, nerafinirano olje sladkega mandlja.

Fushi ognjičevo olje je trojno macerirano, 3 mesece, v razmerju 1:1 (zelišče : olje). To zagotavlja z laboratorijskimi testi zagotovoljeno minimalno 4000mg/L terpenov.