Pokliči me na 01 232 16 55
Nakup nad 60 € nagradimo z brezplačno dostavo.
Obiščite nas v naši trgovini: Komenskega ulica 44, 1000 Ljubljana.

Etnobotanika

Izdelki blagovne znamke Etnobotanika

Naravne barve za lase vaše lase negujejo in jih ob tem tudi barvajo. Na naši spletni strani najdete izdelke podjetja Amazon Beauty Rahua, katerega geslo se glasi »Lepota je moč«. Gre za luksuzno kozmetiko, narejeno iz 100% naravnih in certificiranih ekoloških sestavin, najdemo pa jo na izbranih policah trgovin po svetu, sedaj pa jo lahko uživamo tudi v Sloveniji.

Sestavine prihajajo iz Amazonskega deževnega pragozda, od tod prihaja »Amazon« v imenu, sama kozmetika pa je namenjena vsem, ki za vaše lase želite in potrebujete nekaj več od tega, kar vam je ponujeno v trgovinah.
Pri nas vam ponujamo naravne barve za lase, kot so kana, sena in indigo. Ker so barvila 100% naravna, vaši lasje po barvanju ne bodo poškodovani kot pri drugih barvah za lase. Naravne barve za lase vaše lase negujejo in jih ob tem tudi barvajo. Pričakujete lahko vibrantne barve, ki so zelo dolgo obstojne in se ne izperejo po nekaj pranjih. Prav tako bodo vaši lasje izgledali naravno sijoči in svilnati.
Izdelki so 100% naravni, ekološki in veganski, in so brez kemikalij, konzervansov, sulfatov, silikonov, parabenov, umetnih barvil in petrokemičnih derivatov. Njihova embalaža je 100% reciklirna, samo podjetje pa je usmerjeno tudi dobrodelnost, in si prizadevajo za ohranjevanje in zaščito amazonskega pragozda. Iz tega razloga je del njihove prodaje namenjen neprofitni organizaciji Ecoagents.
Call Now Button
Košarica