Pokliči me na 01 232 16 55
Nakup nad 60 € nagradimo z brezplačno dostavo.
Obiščite nas v naši trgovini: Komenskega ulica 44, 1000 Ljubljana.

100% Pure

Izdelki blagovne znamke
100% Pure

Vsi 100% Pure proizvodi so narejeni zgolj iz sestavin, ki so primerne tudi za prehrano in niso bile nikoli in nikdar testirane na živalih. 100% Pure namreč spoštuje in ceni živali in ljudje, ki stojijo za tem podjetjem, so predani aktivisti za njihove pravice.

Ko kozmetična podjetja zatrjujejo, da \’ne testirajo na živalih\’, to morda ni vedno tako. Končni izdelek verjetno res ni testiran na živalih, kaj pa posamezne sestavine? 100% Pure izdelki so pridobljeni brez mučenja živali in so povsem veganski (z izjemo produktov, ki vsebujejo med).

Vas zanima zakaj 100% naravno? Zato, ker se več kot 60% kozmetičnega proizvoda, ki ga nanesemo na kožo, znajde v našem krvnem obtoku in posledično v naših notranjih organih. Zato, ker se pri 100% Pure zavedajo, da je sestava kozmetike, ki jo uporabljamo vsakodnevno pomembna ravno tako, kot sestava našega zajtrka. Zavedajo se, da se zdravje začne na koži. In konča pod njo.

100% Pure izdelki za razliko od večine ostalih kozmetičnih proizvodov ne vsebujejo:

 • sintetičnih kemikalij
 • parabenov in ostalih potencialno nevarnih konzervansov
 • sulfatov in ostalih dražečih čistilnih snovi
 • umetnih dišav in barvil
 • alkohola
 • petrokemikalij
 • propylene glycola in PE
 • strupov
 • mašil (kot so dodana voda, razne emulzije, zgoščevalci in podobno)
 • genetsko spremenjenih organizmov
 • živalskih sestavin

Vas zanima zakaj veganska kozmetika?
Živalske maščobe se že dolgo uporabljajo v milih, gelih in losijonih. Več kot 90% vseh penečih izdelkov na trgu vsebuje živalsko maščobo – pred časom pa se je povečala tudi procentuaža človeških sestavin. Človeške in živalske placente (posteljice), popkovine, beljakovine ipd. so se do nedavnega brez slabe vesti uporabljale v kozmetične namene. Sedaj pa se porajajo skrbi, predvsem zaradi človeških sestavin, saj obstajajo indici, ki nakazujejo, da morda obstajajo opcije za prenos raznih bolezni (npr. HIV). Ravno tako je vse več zaskrbljenosti zaradi (ne)oporečnosti živalskega tkiva in z njimi povezanimi morebitni prenosi bolezni (bolezen norih krav … ). Tudi zaradi teh razlogov so 100% Pure izdelki povsem veganski, razen nekaterih, ki vsebujejo med (so vegetarijanski).

Vas zanima zakaj
brez parfumov in dišav?

Parfumi in dišave so umetne kemikalije, ki nimajo povsem nobene zdravstvene ali terapevtske uporabnosti, prej nasprotno. Kljub temu pa 100% Pure izdelki dišijo izjemno lepo. Zakaj? Ker so sestavine resnične in omamen vonj prihaja iz sadja in čistih eteričnih olj. V 100% Pure izdelkih ni in ne bo sintetičnih dišav ali česarkoli drugega umetnega.

Vas zanima zakaj brez zgoščevalcev in polnilcev?
Ker so to zgolj poceni in nepotrebni dodatki. V 100% Pure ni dodane vode, alkohola, zgoščevalcev ali česarkoli podobnega. Izdelki imajo 100% koncentracijo, zato so tudi bolj učinkoviti.

Vas zanima zakaj antioksidanti?
Z vsakim trenutkom se počasi staramo. Velik del zaslug za to pa imajo prosti radikali (sonce, smog, dim, cigareti…), ki nas napadajo in povzročajo staranje, gube, raka itd… Edino in samo antioksidanti nas lahko zaščitijo pred škodljivimi vplivi prostih radikalov. Zato jih je v 100% Pure kozmetiki ogromno.

Vabljeni tudi k branju intervjuja z ustanoviteljico podjetja 100% Pure, Susie Wang.

100% Pure izdelki so na voljo v trgovini OrCa na Komenskega ulici 44 v Ljubljani in v izbranih trgovinah po Sloveniji.

Košarica
Call Now Button